Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush tha se ekzistojnë tepër tensione ndërmjet Perëndimit dhe Rusisë.
Në një intervistë për agjencinë Reuters, Bush tha se mesazhi i tij për presidentin rus Vladimir Putin është se "interesat e Rusisë janë në Perëndim".
Bush ka shprehur skepticizëm për kahjen që demokracia në Rusia ka marrë nën presidentin Putin. Bush i ka ripërsëritur shqetësimet e SHBA për erozionin e sundimit të ligjit dhe lirisë së shtypit në Rusi.
XS
SM
MD
LG