Ndërlidhjet

NOVI PAZAR


Ambasadori britanik në Beograd tha sot se të gjitha përpjekjet e bashkësisë ndërkombëtare janë të drejtuara nga harmonizimi i mbështetjes për propozimin e Ahtisaarit.
"Nuk ekziston plan B për Kosovën dhe në këtë temë nuk dëshiroj të komentojë" tha ambasadori britanik.
Ai ka vlerësuar se versioni i ri i projekt rezolutes për Kosovën i merr parasysh dhe komentet e anëtarëve të Këshillit të Sigurimit, përfshi Rusinë.
XS
SM
MD
LG