Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në reagimin e parë zyrtar nga Prishtina lidhur me propozimin e Francës që çështja e statusit të Kosovës të shtyhet për 6 muaj të tjerë, kryeministri Agim Çeku i ka bërë thirrje bashkësisë ndërkombëtare që të mos e tradhtojë Kosovën.
"Ne ua besuam qartësimin e situatës në Kosovë. Ne iu përkushtuam rrugës së Kombeve të Bashkuara dhe kemi qenë shumë të durueshëm. Ju bëj thirrje të mos e tradhtoni këtë besim", ka thënë Çeku.
XS
SM
MD
LG