Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon ka shprehur zhgënjimin pas vendimit të Këshillit për të Drejtat e Njeriut që të fokusohet në hetimin e shkeljeve të të drejtave të njeriut nga ana e Izraelit.
I njëjti Këshill ka marrë vendim që të ndalen hetimet për shkelje të të drejtave të njeriut në Kubë dhe Bjellorusi.
XS
SM
MD
LG