Ndërlidhjet

MONTREAL


Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s ka kërkuar nga Kanadaja të zgjasë misionin në Afganistan përtej shkurtit të 2009, pasi Afganistani ka nevojë për ndihma në zhvillimin e ekonomisë dhe forcimin e institucioneve demokratike.
Kanadaja ka 2500 trupa në Afganistan, derisa 60 ushtarë kanë humbur jetën që nga viti 2002.
XS
SM
MD
LG