Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u, KFOR-i dhe Shërbimi Policor i Kosovës nuk do t'u lejojnë pjeesëtarëve të së ashtuquajturës "Garda e Car Llazarit" që të hyjnë në Kosovë për ta shënuar përvjetorin e Betejës së Kosovës, njoftuan sot zëdhënësit e këtyre institucioneve.
"Policia do të ketë autorizim të plotë që t'i ndërmarrë të gjitha hapat e domosdoshëm për të siguruar paqen dhe rendin, dhe në këtë drejtim shefi i UNMIK-ut do të bashkëpunojë me policinë", tha zëdhënësi i administratës ndërkombëtare, Aleksander Ivanko.
XS
SM
MD
LG