Ndërlidhjet

LONDËR


Shefi i shtabit të përgjithshëm të ushtrisë britanike tha se ndryshimet klimatike do ta rritin kërkesën për resurset e rralla, dhe shumë njerëz do të zhyten në varfëri, konflikte dhe terrorizëm.
Marshali Sir Graham Eric Stirrup tha se rritja e temperaturave, vërshimet dhe thatësirat, mund të godasin rëndë pjesët më jostabile të globit.
XS
SM
MD
LG