Ndërlidhjet

NJU JORK


Ambasadori amerikan në Kombet e Bashkuara Zalmai Kalilzad ka ka kërkuar një rol më të madh të Kombeve të Bashkuara në Irak. Zoti Kalilzad i bërë këto komente në një anlizë të publikuar në numrin e sotëm të gazetës "Nju Jork Tajms".
Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Mun, gjithashtu ka ftuar për rol më të madh të Organizatës Botërore në Irak.
Ai ka thënë se Kombet e e Bashkuara mund të ndihmojnë që Iraku të bëhet një vend paqësor dhe stabil.
XS
SM
MD
LG