Ndërlidhjet

GAZNI


Talibanët kanë liruar dy nga pengjet koreanojugore, që janë rrëmbyer që nga 13 korriku në Afganistan. Dy pengjet janë femra dhe kanë pasur probleme shëndetësore. Dy pengjet e sapoliruara i janë dorëzuar Kryqit të Kuq Ndërkombëtar.
Talibanët vazhdojnë të mbajnë peng 19 misionarë të krishterë, derisa dy prej tyre i kanë vrarë.
XS
SM
MD
LG