Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shërbimi Policor i Kosovës i ndihmuar nga KFOR-i dhe policia e UNMIK-ut janë duke i vazhduar kërkimet për gjetjen e shtatë të arratisurve nga burgu i Dubravës. Në njoftim thuhet sa ka filluar marrja në pyetje e katër rojtarëve të burgut të cilët dyshohet se kanë ndihmuar të burgosurit për tu arratisur.
XS
SM
MD
LG