Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia botërore e kompanive ajrore ka vendosur që nga 1 qershori i 2008 të gjitha biletat të jenë elektronike duke filluar nga 1 qershori i 2008. Kjo do të ulë koston e cdo udhëtari me 9 dollarë dhe do kursejë 50 mijë pemë në vit, që përdoreshin për prodhimin e lterës për bileta.
XS
SM
MD
LG