Ndërlidhjet

BRUKSEL


Përfaqësuesi i BE-së në Treshen ndërmjetësuese, Wolfgang Ischinger, beson se është e mundur një zgjidhje me marrëveshje për problemin e Kosovës para se Treshja, më 10 dhjetor, t'ia paraqesë Këshillit të Sigurimit përfundimet e veta. Kjo, thotë Ischinger, do të jetë e mundshme vetëm nëse serbët dhe shqiptarët e Kosovës janë të gatshëm të bëjnë lëshime serioze.
XS
SM
MD
LG