Ndërlidhjet

PRISHTINË


KFOR-i dhe policia e UNMIK-ut e kontrollojnë tërë territorin e Kosovës, ndërsa organizatat si Armata Kombëtare Shqiptare i konsiderojnë ilegale, kanë deklaruar sot në Prishtinë zëdhënësit e KFOR-it dhe Shërbimit Policor të Kosovës.
"Kosova ndodhet në një periudhë shumë delikate kur po zhvillohen bisedimet për statusin. AKSH-ja, garda e Car Llazarit apo grupet tjera që paraqiten nëpër rrugë, kanë për qëllim përfitimin material. AKSH-ja konsiderohet organizatë ilegale dhe do të trajtohet si e tillë", tha zëdhënësi i SHPK, Veton Elshani.
XS
SM
MD
LG