Ndërlidhjet

BRUKSEL


Vendet anëtare të Bashkimit Evropian kanë rënë dakord të rrisin me 2.4 miliardë euro buxhetin për projektin Galileo gjatë vitit 2008.
Galileo është projekti evropian i kërkimeve satelitore, i cili besohet se deri në vitin 2013 do të mund të hyjë në funksionim të plotë dhe do bëhet më i besueshëm se sistemi amerikan satelitor i njohur si GPS.
XS
SM
MD
LG