Ndërlidhjet

ATHINË


Greqia dhe Maqedonia do të bisedojnë në janar për ta zgjidhur kontestin rreth emrit, dhe për t'i dhënë shtysë stabilitetit në Ballkan, tha i dërguari i KB, Mathew Nimitz, duke shtuar se zgjidhja e kësaj çështje ka shumë anë pozitive.
"Procesi i NATO-s do të zmadhohet, procesi i BE-së do të zmadhohet, stabiliteti në dritën e asaj që po ndodh në Kosovë dhe zonat tjera të rajonit gjithashtu mund të zmadhohet. Shumë gjëra të mira mund të ndodhin nëse zgjidhet kjo çështje", ka thënë Nimitz.
XS
SM
MD
LG