Ndërlidhjet

PASADENA


NASA tha se sonda kozmike Reconnaissance e ka mbijetuar fazën më kritike të fluturimit dhe tash me sukses ka hyrë në orbitën e planetit Mars.
Sonda e rëndë 2 tonë është më e përsosura që është dërguar deri sot në orbitën e planetit të Kuq. Ajo 4 vjet do ta eksplorojë Marsin dhe do të grumbullojë të dhëna mbi klimën dhe pejsazhet e planetit.
XS
SM
MD
LG