Ndërlidhjet

LONDËR


Britania e Madhe ka krijuar një njësi të re, e cila do merret me luftimin e krimit të organizuar. Agjencia në fjalë ka një ekip prej 5000 vetësh dhe do përqëndrohet në luftimin e trafikut të njerëzve, rrjeteve globale të pedofilisë dhe korrupsionit. Agjencia në fjalë është krijuar duke pasur si model FBI-në amerikane.
XS
SM
MD
LG