Ndërlidhjet

PRISHTINË


Polemikat dhe debati rreth Universitetit të Prishtinës, kanë vazhduar edhe sot në mes të deputetëve dhe grupeve parlamentare në Kuvendin e Kosovës. Deputetet e Lidhjes Demokratike dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, kanë përkrahur udhëzimin administrativ 11/2006 të Ministrit të Arsimit, Shkencës
dhe Teknologjisë, si dhe kanë mbeështetur zgjedhjet e përgjithshme në Universitetin e Prishtinës. Ndërkaq deputetët e Partisë Demokratike të Kosovës, kanë pohuar se i mbështesin zgjedhjet e lira në Universitet, por kanë kërkuar shfuqizimin e rregullores 11/2006.
XS
SM
MD
LG