Ndërlidhjet

GJENEVË


Komiteti kundër torturës i Kombeve të Bashkuara kërkoi që Shtetet e Bashkuara të "eleminonin të gjitha format e torturës dhe keqtrajtimit" të të dënuarve në burgjet ushtarake apo civile.
Komisioni në fjalë paraqiti sot përfundimet pas seancave dëgjimore me zyrtarët amerikanë.
XS
SM
MD
LG