Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Prishtinë është formuar Këshilli i Sigurisë për Komunitetet në Kosovë, është bërë e ditur pas takimit të rregullt ndërmjet shefit të UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen dhe kryeministrit të Kosovës, Agim Çeku.
Duke folur për Misionin e Kombeve të Bashkuara, Soren Jessen Petersen ka thënë se me t'u përcaktuar statusi, UNMIK-u do ta braktisë Kosovën.
"Destinacioni i Kosovës është shumë i qartë dhe është në duart e liderëve politikë dhe popullit të Kosovës", ka thënë Soren Jessen Petersen.
XS
SM
MD
LG