Ndërlidhjet

BOSTON


Shkencëtarët në Universitetin Harvard kanë filluar një projekt mbi qelizat embrionale të njeriut.
Ata do të përpiqen të klonojnë embrione të njeriut, të cilat do t'i shfrytëzojnë si burim për qelizat embrionale.
Projekti financohet nga fonde private, me qëllim që t'i shmanget kufizimeve federale.
Shkencëtarët shpresojnë se qelizat embrionale do të mund të përdoren në luftimin e çrregullimeve të gjakut dhe diabetin.
XS
SM
MD
LG