Ndërlidhjet

PRISHTINË


KFOR-i dhe NATO-ja në përgjithësi kanë bërë një punë të jashtëzakonshme për ta sjellë Kosovën deri në këtë pikë, thanë sot në Prishtinë krerët e misioneve civile dhe ushtarake ndërkombëtare si dhe presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu në shtatëvjetorin e hyrjes së NATO-s në Kosovë. Shefi i UNMIK-ut Jessen Petersen tha se është i lumtur që KFOR-i do të mund të mbetet në Kosovë për sa kohë që qytetarët e Kosovës e duan një prani të këtillë.
XS
SM
MD
LG