Ndërlidhjet

NJU JORK/UASHINGTON


Zyrtari i lartë i Kombeve të Bashkuara, Hedi Annabi ka thënë se ai shpreson se brenda dy javësh në jug të Libanit do të vendosen 3500 trupa ndërkombëtare. Ministri i Jashtëm francez Filipe Dyst Blazy gjatë vizitës në Bejrut ka thënë se Izraeli duhet të ndëpresë bllokadën që i bënë Libanit. "Rëndësia e heqjes së bllokadës detare dhe ajrore është thelbësore për rindërtimin e vendit, ekoniminë dhe vitalitetin e Libanit" ka thënë Dyst Blazy.
Kreu i Këshillit Kombëtarë për zhvillim dhe rindërtim të Libanit Fadil Shalak ka thënë se nga bombardimet izraelite janë shkaktuar 3. 5 miliard dollarë dëme në infrastrukturë.
XS
SM
MD
LG