Ndërlidhjet

UASHINGTON


Pentagoni ka lëshuar sot një deklaratë eksplicite me të cilën nga personeli ushtarak amerikanë kërkon të rrespektoj standardet e Konventës së Gjenevës për trajtimin e të burgosurve. Deklarata, thotë se është politikë e Departamentit të Mbrojtjes që të gjithë të burgosurit të trajtohen në mënyrë njerëzore, në pajtim me ligjet amerikane, ligjet e luftës dhe politikat aktuale të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
XS
SM
MD
LG