Ndërlidhjet

MUNICH


Papa Benedikti XVI sot mbajti një meshë nën qiell të hapur në Bavari, me rreth 250 mijë pjesëmarrës.
Papa u tha besimtarëve të tubuar në një fushë afër Mynich-ut se shoqëritë perëndimore janë bërë të shurdhëra ndaj Zotit. Ai tha se shkenca dhe materializmi nuk mund t'i plotësojnë nevojat shpirtërore të njerëzve.
Pontifikati gjithashtu i bëri një krahasim sekularizmit perëndimor me atë që tha se është besim i fuqishëm në botën në zhvillim.
XS
SM
MD
LG