Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësuesit e qeverisë së Serbisë dhe ata të Shteteve të Bashkuara kanë nënshkruar kontratën për shitblerjen e tokës së dikurshme ushtarake në Beograd për 15 milionë dollarë. Ky troll ndodhet në Dedinje dhe në të gjendeshin objekte ushtarake të ish Jugosllavisë dhe të Serbisë. Në këtë vend do të ndërtohet ambasada e re e Shteteve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG