Ndërlidhjet

PRISHTINË


Federata Ruse do ta konsiderojë me kujdes imponimin e vetos në Këshillin e Sigurimit, po qe se statusi i ardhshëm i Kosovës nuk është në përputhje me qasjen universale të marrëdhënieve ndërkombëtare dhe nuk është në përputhje me interesat e Federatës Ruse. Kështu ka thënë sot shefi i Zyërs Ruse në Prishtinë, Sergei Bazdnikin pas një takimi me presidentin Fatmir Sejdiu.
Presidenti Sejdiu edhe në këtë takim kerkoi nga përfaqësuesit e Rusisë që të përkrahin pavarësinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG