Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Presidenti i Venezuelës Hugo Chavez e ka quajtur "djall" presidentin amerikan George Bush në një sulm të vrullshëm para Asamblesë së Përgjitshme të Kombeve të Bashkuara.
Chavez e ka akuzuar administratën amerikane për "dominim, eksploatim, dhe plaçkitje të njerëzve në botë", si dhe ripërsëriti thirrjet për reforma në Kombet e Bashkuara me qëllim të zvogëlimit të ndikimit të Shteteve të Bashkuara në këtë organizatë.
XS
SM
MD
LG