Ndërlidhjet

Rrethojat e dëmtuara të manastirit në Banjskë. Grupi i armatosur, pasi vrau policin e Kosovës, Afrim Bunjaku, u strehua në Manastirin Ortodoks të Banjskës dhe objektet përreth tij.

Gjurmët që mbetën tri ditë pas sulmit në Banjskë

Rrethojat e dëmtuara të manastirit në Banjskë. Grupi i armatosur, pasi vrau policin e Kosovës, Afrim Bunjaku, u strehua në Manastirin Ortodoks të Banjskës dhe objektet përreth tij. Foto:Ibrahim Berisha (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG