Ndërlidhjet

Radio Evropa e Lirë hap konkurs për bursë për gazetarë


Një mikrofon me logo të Radios Evropa e Lirë.
Një mikrofon me logo të Radios Evropa e Lirë.

Radio Evropa e Lirë ka hapur konkursin për bursën për gazetarë - “RFE/RL Regional Reporting Fellowship 2022”.

Qëllimi i kësaj burse është që të kontribuojë për zhvillimin profesional të gazetarëve në shtetet e Bashkimit Evropian të Partneritetit Lindor dhe në vendet e Ballkanit Perëndimor, duke mbështetur lirinë e medias dhe pavarësinë mediale.

Kjo bursë është në linjën e njëjtë të misionit të REL-it, që të ofrojë gazetari të saktë dhe të pavarur në mbështetje të demokracisë dhe të të drejtave të njeriut.

Ky program financohet nga një grant i Departamentit amerikan të Shtetit.

Afati i fundit për të aplikuar për këtë bursë është 10 tetori.

Klikoni KËTU për të mësuar më shumë rreth kësaj burse.

XS
SM
MD
LG