Ndërlidhjet

Minatorët e Trepçës nuk kanë pasur kurrë sigurime shëndetësore, as jetësore dhe vazhdimisht i kanë kërkuar ato.

Gjysma e jetës nën tokë: Minatorët kërkojnë kushte më të mira

Minatorët e Trepçës nuk kanë pasur kurrë sigurime shëndetësore, as jetësore dhe vazhdimisht i kanë kërkuar ato. Foto:Bujar Terstena (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG