Ndërlidhjet

Puna e një artisti në 100 momente

Për fotografin e njohur rus, Sergey Maximishin, zgjedhja e 100 prej imazheve më të mira që ka shkrepur, për t’i futur në një libër, ishte një detyrë shumë sfiduese për ta bërë vetë. Për ta krijuar një koleksion sa më objektiv të punës së tij më të mirë, 51 vjetari angazhoi tre prej kolegëve të tij më të besueshëm. Rezultatet tani po shfaqen në Galerinë ‘Zahradnik’, në Pragë. Prej imazhit të Vladimir Putinit, e deri te dhëmbi i artë i një punëtori anijesh, fotografitë e Maximishinit janë gazetari dhe në të njëjtën kohë, art.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG