Ndërlidhjet

Historia befasuese prapa "Tunelit të Dashurisë"

Ky është një nga vendet më të fotografuara në Ukrainë. Vizitorët udhëtojnë nga e gjithë bota për të parë tunelin e famshëm prej pemësh, që kalon nëpër qytetin e vogël perëndimore të Klevanit. Fotografi i Radios Evropa e Lirë, Amos Chapple, gjatë kohës kur po e vizitonte këtë lokacion, zbuloi se “Tuneli i Dashurisë” i Ukrainës thuhet se mund t’i ndjekë gjurmët e veta që nga koha e tensioneve dhe fshehtësive të Luftës së Ftohtë.
Trego më shumë

Një çift i ri i Ukrainës ecën dorë për dore përgjatë vijës hekurudhore. (Kjo skenë vere është fotografuar në vitin 2012). 
1

Një çift i ri i Ukrainës ecën dorë për dore përgjatë vijës hekurudhore. (Kjo skenë vere është fotografuar në vitin 2012). 

Kjo është fabrika "Odek", në fshatin Orzhov. Kamionë të ngarkuar me shufra pemësh... 
2

Kjo është fabrika "Odek", në fshatin Orzhov. Kamionë të ngarkuar me shufra pemësh... 

... pastaj u kthyen në pllaka druri të përpunuar për tregun e Evropës Perëndimore.
3

... pastaj u kthyen në pllaka druri të përpunuar për tregun e Evropës Perëndimore.

... Panelet e drurit të përfunduara janë të ngarkuar mbi këta kontejnerë, dhe udhëtimin i tyre për në Evropën perëndimore fillon.
4

... Panelet e drurit të përfunduara janë të ngarkuar mbi këta kontejnerë, dhe udhëtimin i tyre për në Evropën perëndimore fillon.

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG