Ndërlidhjet

Beteja "përmes ferrit" e një brigade ukrainase pranë Bahmutit

Faqe pyjesh të vdekura dhe fshati po aq i pajetë i Andrijivkas shtrihen në rrugën drejt Bahmutit të kontrolluar nga Rusia, i cili ka fituar rëndësi simbolike në kundërofensivën ukrainase. Associated Press kaloi dy javë me këtë brigadë dhe solli copëza të jetës së ushtarëve të përfshirë në betejë. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues!
Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Një ushtar ukrainas duke kaluar pranë trupave të pajetë të shokëve të tij.

Kjo faqe mali e vdekur - që shtrihet përgjatë dy kilometrave - dhe fshati po aq i pajetë i Andrijivkas shtrihen në rrugën drejt Bahmutit të kontrolluar nga Rusia. Qyteti lindor, i vendosur në rajonin e Donjeckut ka fituar një rëndësi të madhe simbolike në kundërsulmin e Ukrainës.

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG