Ndërlidhjet

16x9 Image

Zërijeta Hajro Jajaga

Zërijeta Hajro Jajaga, me gazetari ka filluar të merret që nga viti 1993, si gazetare dhe redaktore në programin informativ në Radiotelevizionin e Maqedonisë. Ka punuar si bashkëpunëtore nga Maqedonia për televizionin NEWS 24 dhe për “Gazetën Shqiptare” në Shqipëri. Prej vitit 1999 punon si korrespondente e Radios Evropa e Lirë nga Shkupi. Ka diplomuar në Fakultetin Filologjik - gjuhë dhe letërsi shqipe, në USHT. Është e martuar dhe ka dy fëmijë.

Prodhuar nga Zërijeta Hajro Jajaga

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG