Ndërlidhjet

Siria - horrori pa fund


Armëpushimi në Siri ka sjellë një periudhë të rrallë të qetësisë. Shkelje patjetër se ndodhin, por së paku viktimat civile janë reduktuar. Pajtimi ka hyrë në fuqi më 12 shtator dhe mund të zgjasë shtatë ditë, siç është paraparë. Por, marrëveshja politike, e cila do t’i jepte fund luftës mbi pesëvjeçare, duket vështirë e arritshme.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG