Ndërlidhjet

16x9 Image

Arton Konushevci

Arton Konushevci merret me gazetari që nga viti 2001. Në vitin 2007 ka filluar të punojë si korrespondent i Radios Evropa e Lirë. Jeton në Prishtinë, është i martuar dhe ka dy fëmijë.

Prodhuar nga Arton Konushevci

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG